USB-stick Support FAQ

Vragen omtrent Troubleshooting
Mijn USB-stick kan geen gegevens lezen. Kunnen deze gegevens hersteld worden?
Wij bieden geen service om gegevens te herstellen.
Productvragen
Met welke besturingssystemen is een USB-stick compatibel?
Klik hier en ga naar de “USB Flash Drive"-pagina.
Hoe formatteer ik een USB-stick.
Onze USB-stick is bij levering door de fabrikant al geformatteerd naar FAT32. Om de USB-stick in een pc te reformatteren gebruik je de standaard formatteerfunctie van Windows OS of Mac OS.

32GB of lagere modellen:
Formatteer TransMemory enkel naar FAT32 of exFAT. Gebruik geen andere formatteerders.

64GB of hogere modellen:
Formatteer TransMemory enkel naar exFAT. Gebruik geen andere formatteerders.
Kan ik de USB-stick verwijderen tijdens het lezen of schrijven van gegevens?
Nee, je kunt de USB-stick niet verwijderen tijdens het lezen of schrijven van gegevens. Zo kunnen gegevens beschadigd worden of de USB-stick defect raken.

Volg de stappen hieronder om het product te verwijderen uit een USB-poort terwijl het apparaat nog aan is:

*De stappen of beschrijvingen kunnen variëren afhankelijk van de versie van het besturingssysteem.

• Windows
1. Klik op het “Hardware veilig verwijderen“-icoontje in de taakbalk.
2. Klik op “Verwijder TransMemory“.
3. Controleer dat “Verwijder hardware“ in het schermpje verschijnt.
4. Verwijder het product.

• OS X en macOS
1. Klik en sleep het “TransMemory“-icoontje van de desktop naar de prullenmand.
2. Controleer dat het “TransMemory“-icoontje verdwijnt. Verwijder het product.
Kan ik de USB-stick verwijderen terwijl het host-apparaat nog aan is?
Verwijderen:
Volg de stappen hieronder om het product te verwijderen uit een USB-poort terwijl het apparaat nog aan is:

*De stappen of beschrijvingen kunnen variëren afhankelijk van de versie van het besturingssysteem.

• Windows
1. Klik op het “Hardware veilig verwijderen“-icoontje in de taakbalk.
2. Klik op “Verwijder TransMemory“.
3. Controleer dat “Verwijder hardware“ in het schermpje verschijnt.
4. Verwijder het product.

• OS X en macOS

1. Klik en sleep het “TransMemory“-icoontje van de desktop naar de prullenmand.
2. Controleer dat het “TransMemory“-icoontje verdwijnt. Verwijder het product.
Is de USB-stick compatibel met ReadyBoost of VHD?
Niet compatibel.
Andere Vragen
Ik wil graag een vraag stellen over de technologie achter USB-sticks.
Wij kunnen helaas geen vragen over de technologie van onze USB-sticks beantwoorden omdat onze USB-sticks bedoeld zijn voor privéconsumenten.

ONZE USB-STICKS ZIJN NIET BEDOELD, NOCH GEWAARBORGD VOOR GEBRUIK IN APPARATUUR OF SYSTEMEN DIE EEN BUITENGEWOON HOOG KWALITEITS- EN/OF BETROUWBAARHEIDSNIVEAU VEREISEN EN/OF WAARVAN EEN STORING OF DEFECT KAN LEIDEN TOT HET VERLIES VAN MENSENLEVENS, LICHAMELIJK LETSEL, ERNSTIGE MATERIËLE SCHADE EN/OF ERNSTIGE GEVOLGEN VOOR HET PUBLIEK (“ONBEDOELD GEBRUIK“). Met uitzondering van specifieke toepassingen zoals uitdrukkelijk vermeld, omvat Onbedoeld Gebruik, zonder beperking, apparatuur die wordt gebruikt in nucleaire installaties, apparatuur die wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie, reddings- en/of levensondersteunende medische apparatuur, apparatuur die wordt gebruikt voor auto's, treinen, schepen en andere transportmiddelen, apparatuur voor verkeerssignalisatie, apparatuur die wordt gebruikt voor het monitoren van verbrandingen of explosies, veiligheidsapparatuur, liften en roltrappen of apparatuur gerelateerd aan energiecentrales. ALS JE ONZE USB-STICK OP EEN NIET-BEOOGDE MANIER GEBRUIKT, ALS ONDERDEEL INGEBOUWD IN OF MET APPARATEN OF UITRUSTING, OF VOOR INDUSTRIEEL GEBRUIK, ACCEPTEERT KIOXIA GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR ZULKE USB-STICKS. Zie onze garantieverklaring hier.
Voor hoeveel jaar is de garantie op USB-sticks van toepassing?
USB-sticks hebben een garantie van vijf (5) jaar. Zie onze garantieverklaring hier.
Ik ben het kapje van mijn USB-stick kwijt. Kan ik een kapje kopen?
Helaas zijn de kapjes niet afzonderlijk te koop.
Hoeveel kosten jullie USB-sticks?
Er zijn geen bindende handelsprijzen. Dit vraag je dus het beste na bij detailhandelaren die onze geheugenkaarten aanbieden.